top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Regression #12


Regression zit ondertussen alweer aan zijn twaalfde nummer. De comic zette zich snel op de kaart als een bovennatuurlijke topreeks en de race om Adrian te redden wordt alleen maar spannender. Kunnen Molly en de rechercheur de klus klaren? Down the rabbit hole!

In dit nummer wordt duidelijk wat de Valgeroti zijn en hoe ze blijven leven. De rechercheur Graymercy gaat ging vorig nummer in regressie en is nu bezeten door Comstock, iemand die de Valgeroti in een vorig leven al bestreed. Ze proberen in dit nummer samen met hem Adrian te vinden, die nog altijd bezeten is.

Adrian is Adrian niet meer en dat wordt in dit nummer nog maar eens duidelijk. De hem bezeten Sutter probeert iedereen op meedogenloze wijze te elimineren wie hem dwars komt te zitten. De Valgeroti en vooral Sutter werden altijd neergezet als koele killers, en dat wordt er niet beter op. En dan is er nog de cliffhanger.

Het bovennatuurlijke viert hoogtij in dit nummer en wordt erg goed gecombineerd met een interessant verhaal dat steeds beter wordt. Genoeg spannende momenten en dat zorgt voor dat de reeks alsmaar spannender en meedogenlozer wordt.

8/10

© Game4Me

bottom of page