top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: MCMLXXV #2


Vorige maand maakten we kennis met een nieuwe reeks: MCMLXXV van Joe Casey, ook wel bekend van Rock Bottom of Codeflesh. Deze maand krijgen we het vervolg op de comic die een coole vibe bracht en lichtjes deed denken aan de reeks Mage, maar een grote eigenheid bezat.

Die zwoele sfeer verdwijnt helemaal in dit tweede nummer, maar dat is zelfs geen negatief punt. We worden namelijk meteen in de actie gegooid en die actie ziet er er enorm cool uit. Pamela moet vechten voor haar leven en daarvoor zien we waarom.

Her begint immers met een flashback naar een dertienjarige Pamela en hoe ze haar krachten kreeg. Een obscuur, maar cool verhaal, net als de rest van het nummer. Boordevol actie en cool. Er is ook een dramatische wending die het verhaal wat verandert, maar we kijken nu al uit naar het derde deel.

Het derde deel van MCMLXXV is een uitstekend nummer met heel wat actie en diepgang in het verhaal. Het eerste nummer maakte indruk, maar dat doet dit tweede ook. Op een andere manier, maar een goede manier. Uitkijken naar nummer drie!

8/10

© Game4Me

bottom of page