top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Curse Words #17


Curse Words is ook alweer terug van weggeweest. De comic rond de coole tovenaar Wizord bracht vorig nummer een gevecht waarvan de verwachtingen hoog waren, maar Jacques Zacques zijn wraakactie werd erg simpel afgeweerd. Te simpel vonden we doen. Maar dat had een reden.

We beoordeelden vorige comic een beetje te streng, nu we het vervolg zien. Jacques Zacques belandt op een vreemde plek waar hij opgewacht wordt door een vreemde tovenaar in een duikerspak. Hij gaat Jacques Zacques opleiden om krachtig genoeg te worden om Wizord te verslaan. We leren zijn identiteit niet kennen, maar het maakt ons erg benieuwd.

Maar da's niet alles. Minstens even interessant is het stuk bij Wizord en Ruby waarin we te weten komen waar Wizord destijds al die mensen heeft gestopt en wat er met hen gebeurd. Dat komt met de nodige humor, maar er is ook even tijd voor iets serieus wanneer Margaret twijfelt aan wie ze is en dat wil weten.

Het zeventiende nummer van Curse Words is alweer een aangenaam nummer. Er wordt mysterie gecreëerd, dingen opgehelderd en open gelaten. Een van de betere nummers van de reeks van de afgelopen maanden.

7,5/10

© Game4Me

bottom of page