top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Farmhand #4


Ook Farmhand is deze maand terug bij Image Comics en de reeks van Rob Guillory, de man achter de bekroonde reeks Chew, is tot nog toe interessant gebleven. Een boerderij waar ze ledematen kweken? Het zal wel zijn. Krijgen de interessante eerste drie nummers nog een vervolg?

Dit vierde nummer van Farmhand begint met een flashback die een achtergrondverhaal geeft bij Andrea Jenkins, Jed zijn dochter. 'More than meets the eye' is een gezegde dat vast en zeker van toepassing is om Andrea. Ze zat bij het leger en belandde in het ziekenhuis en dat onthult een vreemde opdracht die een invloed zal hebben op de rest van het verhaal.

Op de boerderij zelf zien we de gevolgen van het incident met de chihuahua die epische proporties kreeg. Veel dialoog, een bezorgde Zeke die niet écht kan leven met alles wat zijn vader doet en een confrontatie tussen Andrea en enkele dronken mannen. Er gebeurt dus heel veel in dit nummer waardoor geen enkele frame het tempo vertraagt én het bouwt ondertussen een prima verhaal op.

Farmhand is nog steeds heel erg interessant en weet qua niveau de lat hoog te leggen met dit vierde nummer. Diepgang, verhalend sterk en goede dialogen zorgen ervoor dat het vierde nummer Farmhand neerzet als een topreeks.

8/10

© Game4Me

bottom of page