top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Murder Falcon #1


Ook deze week is comic-land gevuld met een aantal nummer eentjes, en eentje daarvan klinkt enkel bij de titel al als bad-ass. Murder Falcon. Keicoole titel, stoer personage. Maar levert de nieuwe comic van Extremity schrijver Daniel Warren Johnson ook een goed verhaal op?

Murder Falcon valt met de deur in huis en toont een gigantisch monster dat door de straten vernieling zaait en een dikke jongen met een gitaar die een bad-ass kan oproepen om te vechten. Een enorm coole opening, al gaat het verhaal dan in achteruit om te laten zien hoe Jake aan die gitaarkrachten kwam.

De manier waarop is wat banaal, maar achter Jake wordt toch een iets diepgaandere achtergrond gecreëerd. Er is een reden waarom Jake heel lang geen gitaar gespeeld heeft, maar die komen we niet echt te weten. Het personage heeft dus een 'fond', en dat is leuk, want in zulke comic met dit onderwerp zie je dat niet zoveel.

Die diepgang én de coolheid die van de Murder Falcon afdruipt zorgen ervoor dat het een comic is met heel veel potentieel. We kunnen haast niet wachten om volgende maand het avontuur van de monsterverslagende bad-ass falcon verder te zetten.

7,5/10

© Game4Me

bottom of page