top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Newbury & Hobbes - The Undying #2


Newbury & Hobbes stonden vorige maand op uit de dood en wisten te overtuigen met een prima eerste nummer in de Undying verhaallijn. Een goed instappunt, want échte voorkennis was niet vereist. Weet het een goed verhaal te blijven uitbouwen zonder voorkennis nodig te hebben?

Het is een spannend nummer, deze keer. Hun onderzoek naar de verdwijningen leidt naar een ondergrondse samenleving van outcasts die er angstaanjagend uitzien. Hun avontuur daar is allesbehalve comfortabel, maar levert verhaalgewijs interessante dingen op. Dat, gecombineerd met alweer prima tekenwerk zorgt voor een uitstekend nummer.

Het nummer kent een goed tempo en wat we ondergronds zien is heel erg interessant en het benieuwd ons hoe het verhaal zal verder gaan. Aan de andere kant vinden we het op een bepaald moment er wel erg gelukkig en makkelijk aan toe gaan voor Newbury & Hobbes. Een beetje lui van de schrijver, maar gezien de rest van het nummer kunnen we dat met de mantel der liefde bedekken.

Het tweede nummer van Newbury & Hobbes is een goed nummer met kleine beperkingen die het verhaal toch goed verder zet. Ondergronds is het heel interessant, maar we hebben wel nog iets meer nodig om van een topper te kunnen spreken.

7/10

© Game4Me

bottom of page