top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Dark Souls - Age of Fire #4


Deze maand betekent het einde van de huidige verhaallijn van Dark Souls bij Titan Comics. De Age of Fire-verhaallijn begon vrij traag en pretentieus, maar wist zich in de volgende twee nummers wat te herstellen. Al was dat niet héél succesvol. Een goede afsluiter dan maar?

We volgen nog steeds de fabel van Arkon en de reus met kristallen die verteld wordt, maar vooraleer de strijd aangevat wordt, krijgen we een heel deel dialoog dat een aantal dingen duidelijk moet maken. Vooral hoe Arkon blindelings bevelen heeft gevolgd en zo uiteindelijk alleen staat.

Die dialogen geven de gedachtengang van Arkon goed weer, maar overtuigen doet het niet. Overtuigender is de finale strijd die vooral heel erg goed in beeld gebracht is door de tekenaar, maar iets van uitdaging mist, dat de game wél heeft. De geest van de heel moeilijke games wordt een beetje gemist, Een OK afsluiter, maar meer niet.

:

De Dark Souls comics zijn doorgaan heel leuk om lezen en weten de sfeer van de games zeker en vast te grijpen, maar daar slaagt deze verhaallijn niet in. De dialogen zijn niet altijd goed en de gevechten, hoewel goed in beeld gebracht, slagen er niet in de moeilijkheid van het spel over te brengen.

6/10

© Game4Me

bottom of page