top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: The Raid #3


De filmfranchise The Raid mag dan enkel bij de eerste film een succes geweest zijn, het verhaal is altijd interessant geweest. De comic-reeks bij Titan Comics breidt dat verhaal de voorbije twee maand wat uit met een actieville comics. Is de derde ook zo brutaal?

Wel, daar kunnen we kort in zijn: ja. De actie overheerst in dit derde nummer enorm en dat ligt eigenlijk volledig in lijn van de films. Het focust vooral op Bejo die zijn vader bezoekt en daar zien we een zeldzaam moment van emotie bij Bejo, hoewel hij het verbergt voor zijn vader, die hij eigenlijk compleet respectloos behandelt.

Maar er wordt dus vooral enorm veel gevochten. The Raid staat bekent om zijn expliciete beelden en dat is hier niet anders. De gevechtscènes in het restaurant zijn bloederig en veel in aantal en daardoor bevestigd The Raid zijn reputatie als gewelddadige reeks. Niet dat wij dat erg vinden, want het blijft goed.

The Raid is dus een comic waarbij je niet te veel moet nadenken. Gewoon genieten van de brutale actie. In dit nummer komt er wel een zweem van emotionele diepgang kijken bij Bejo, maar het is dus vooral weer vechten, vechten, vechten.

7/10

© Game4Me

bottom of page