top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Tank Girl - All Stars #4


Ook deze maand volgen we absurde situaties waarin Tank Girl en haar vrienden in verzeild geraken. De reeks ontgoocheld zelden en staat altijd garant voor absurde humor die ons aan het lachen maakt. Weet het ook de All Stars-reeks goed af te ronden met dit vierde nummer?

Met een stervende Booga begint het nummer zowaar met een achtergrondverhaal uit Booga zijn jeugd. Niets diepgaand, al zien we dat Booga zijn vader heel afwezig was, weinig om hem leek te geven en dat hij absoluut een speciale doos shampoo wou. En het is net die shampoo die redding brengt.

Ja, dat klinkt alweer absurd, want dat is het natuurlijk ook gewoon. De humor is alweer on point en de manier waarop de shampoo gebruikt wordt is hilarisch. Er wordt ook nog een verrassende half-broer van Booga tegenaan gegooid en zo is het zootje ongeregeld weer compleet. Een coole, no-brainer afsluiter van All Stars.

De All Stars reeks zit er op en eindigt zoals alle nummers is het een hilarisch nummer met absurde situaties waarbij je vooral niét moet nadenken. Er zit trouwens meer aan te komen, want in december komt Tank Girl Action Alley!

7/10

© Game4Me

bottom of page