top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Errand Boys #1


Ook deze week krijgen we enkele nieuwe first numbers gepresenteerd en de eerste in de rij is Errand Boys bij Image Comics. Sommigen zullen auteur D.J. Kirkbride wellicht kennen van zijn reeks The Big Bang en Bigger Bang, en kijken wellicht uit naar deze nieuwe reeks...

Errand Boys draait om Jace Lopaz. Een figuur waar we als lezer meteen voor vallen. Avontuurlijk, schuwt de risico's niet én is ad rem. Een soort van Nathan Drake in een futuristische setting. Het begint meteen intens met een achtervolgingsscène die erg goed uitgetekend is en een beeld geeft van de diversheid aan personages.

Want het is futuristisch, met heel wat ruimtewezens en het ziet er allemaal erg creatief en soms ook een tikkeltje chaotisch uit. Maar waar het begin intens en cool is, wordt het snel iets persoonlijker wanneer hij de zorg voor zijn halfbroer op zich moet nemen. Al verliest hij ook daar niet zijn gevoel voor humor en zijn impulsiviteit.

Errand Boy start meteen met een heel leuk nummer. Het is niet zo diepgaand of speciaal, maar wel heel erg cool bedacht en uitgetekend. De invloeden zijn duidelijk, maar dat zorgt ook voor een leuk nummer.

7/10

© Game4Me

bottom of page