top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Seven to Eternity #11


De Mud King is alweer terug. Vorige maand keerde de reeks terug na een lange afwezigheid, maar nu moeten we gelukkig niet lang wachten op een vervolg. Het vorige nummer kende een serieuze ommezwaai, met Adam die nu samen met de Mud King op pad is. Maar dat liep niet zo goed af.

Het is daar waar we inpikken. Op de belofte van de Mud King aan Adam. Als de opening van dit nummer ons één ding leert, is dat de Mud King toch wel een man is van zijn woord. We zien de moeilijke situatie waarin Adam zijn familie moet leven tijdens zijn afwezigheid, en de Mud King - omdat hij zijn zicht terug heeft - laat één van zijn mannen het hen iets makkelijker maken.

Maar het is vooral het tweede deel dat een grote impact zal hebben op het verhaal. Volmer is duidelijk uit op wraak, en onderneemt een actie die het verhaal grondig zal herschikken. Een sterk moment, dat de kern van de reeks aanraakt. Wat de gevolgen gaan zijn, is nog niet duidelijk, maar het geeft een sterke aanzet voor een reeks van goede nummers.

Seven to Eternity lijkt zijn ritme opnieuw te hebben gevonden. De reeks verloor een beetje van zijn pluimen, maar na de lange stop keerde het beter dan ooit terug. Hopelijk meer van dat in volgende nummers!

8/10

© Game4Me

bottom of page