top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Cold Spots #2


Vorige maand werden we getrakteerd op een nieuwe reeks van Cullen Bun, de man die ook al avonturen verzon voor de immer gekke Deadpool. Cold Spots bleek iets hélemaal anders als dat, maar de mysterieuze eerste episode trok ons meteen mee.

In dit tweede nummer van Cold Spots gaat de zoektocht naar het meisje verder. Het eiland wordt heel mysterieus en vreemd overgebracht in de grijze, toch wel ietwat enge tekeningen en we krijgen eindelijk meer duiding en context rond het meisje.

Dat het kouder wordt naarmate Dan dichter komt bij het meisje en het landhuis waar ze woont, is op zich al genoeg reden om een bevreemdende sfeer te creeren. Daar gaat hij eindelijk de confrontatie aan, en zo zit er toch een heel erg goed tempo in de reeks. Niet verwonderlijk, want hij telt maar vijf delen. Als de volgende drie zo goed zijn als de eerste twee, is het prima.

Cold Spots is als vijfdelige reeks als een raket vertrokken. We zien een protagonist met beweegreden die niet meteen duidelijk zijn, maar het mysterieuze rond dat en het meisje trekken ons steeds dieper in het verhaal. We zijn helemaal mee.

8/10

© Game4Me

bottom of page