top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Cyber Force #6


Vorige week werden we geïntroduceerd tot Ripclaw. Een personage dat ook gecreëerd werd door dezelfde bedrijf dat Stryker en co. creeëren en het was meteen een intrigerend figuur. Desondanks was het geen geweldig nummer, dus hopelijk kon dit nummer dat wat goed maken.

Het begin is in alle geval goed. Ripclaw en Stryker ontmoeten elkaar eindelijk op een spectaculaire manier, maar daarna blijft het verhaal een beetje te lang in dat moment hangen. Stryker probeert Ripclaw te overtuigen hen te vervoegen, maar de dialogen komen alles behalve overtuigend over.

Maar dat maakt niet dat het nummer tegenvalt. Al is het zeker geen topnummer. De dialogen vallen tegen, maar daarna krijgen we Warchild te zien. Een belangrijk personage en één van de reden dat het bedrijf hen maakte zoals ze zijn. Een verrassend personage met een verrassende insteek. Dat maakt van het zesde nummer alsnog een degelijk nummer.

Cyber Force is niet de sterkste reeks, de dag van vandaag. De reeks begon heel sterk, maar blijft nu wat hangen. Het is iets beter dan vorig nummer, maar het niveau van de eerste nummers wordt voorlopig niet gehaald.

7/10

© Game4Me

bottom of page