top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Skyward #6


Heel wat leuke reeksen die vervolgen deze week, en ééntje daarvan is Skyward waar we de avonturen van Willa vervolgen. Na haar confrontatie met Barrow is ze op de vlucht, en is ze op weg naar de plaats waar haar vader haar naar toe wou sturen.

Heel wat drama in de eerste nummers van Skyward, en dat gaat deze week voort. Zij en compagnon zitten op de trein naar kansas, zij in de laadruimte want ze wordt gezocht, hij naast een vervelende journalist. De personages worden goed gebruikt in dit nummer en de treinreis zorgt ervoor dat we meer te weten komen over de wereld van zero G.

We weten immers hoe het er in de steden aan toe gaat, maar daarbuiten zagen we niet. Nu komt de trein tot stilstand in een bos, en komen we te weten waarom daar geen mensen leven of komen. Een gruwelijke waarheid met een dramatische gebeurtenis die een cliffhanger verzorgd om naar uit te kijken.

Heel veel goede comics deze week, en daar is het zesde nummer van Skyward eentje van. We komen meer te weten over de wereld in Skyward en de achtervolging door Barrow lijkt ingezet. Spannend!

8/10

© Game4Me

bottom of page