top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Ice Cream Man #7


Deze maand is het alweer tijd om de meest creepy ijsjesverkoper in comicland te volgen. Elk nummer een ander verhaal, en we zien de Ice Cream Man niet eens in elk nummer letterlijk opduiken. Zou hij dat deze week dan wel doen?

Het verhaal van dit nummer is ergens best ontroerend. Een klein meisje heeft haar beste vriendin verloren aan kanker, en heeft haar als onzichtbaar 'spook' verzonnen dat altijd bij haar is. Tot ergernis van vooral haar vader. Een mooi verhaal, dat al vrij snel bovennatuurlijk en bizarre wendingen neemt.

De manier waarop de auteur iets mooi en voor sommigen jammer genoeg herkenbaar, weet te verzoenen met iets absurd als de Ice Cream Man - en geloof me, dit nummer is hij zeer aanwezig en heel absurd - is knap. Het is een sterk verhaal met een heerlijk absurd einde. Een topnummer.

Ice Cream Man is een topreeks, of toch zeker de nummers waarin we de geheimzinnige ijsventer echt te zien krijgen. Dit nummer brengt een knap, mooi verhaal en versmelt het prima met de absurditeit van de ijsventer.

9/10

© Game4Me

bottom of page