top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Mage - The Hero Denied #12


Een nieuw nummer van Mage - The Hero Denied! Leuk, maar ook een beetje jammer. De avonturen van Kevin, The Pendragon, lopen immers stilletjes aan op zijn eind. We zitten al aan nummer twaalf van vijftien. Na dit nummer dus nog drie maandjes en het zit er op. Werkt het naar een goed einde?

Het verhaal nam de voorbije nummers een goede vlucht. Kevin en zijn dochter zoeken het groene portaal, Magda en Hugo proberen te ontsnappen uit de mystieke gevangenis. Met dat laatste openen we en hoewel het niets speciaal is, is het wel leuk om te lezen. Gewoon heel vlot en weinig om bij na te denken.

Het tweede deel, met Kevin die het portaal zoekt is iets donkerder, meer actie en werkt toe naar een slot dat we appreciëren. Het herenigen van hen en Hugo en Magda lijkt moeilijker dan gedacht, en het slot is eigenlijk heel erg goed. We willen er niet teveel van verklappen, maar het heeft iets te maken met het titulair personage.

Het hele nummer is leuk, vlot om lezen en doet het verhaal vooruit gaan, maar de cliffhanger van deze maand doet toch echt wel uitkijken naar het volgende nummer. Het belooft een interessant drie-delig slot te worden van The Hero Denied!

7,5/10

© Game4Me

bottom of page