top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Curse Words - Summer Swimsuit Edition


De strijd tussen Wizord en Sizzajee staat voorlopig on-hold. Tijdens de zomermaanden neemt de reeks een vakantie. En dat kunnen we figuurlijk nemen, maar ook letterlijk. Charles Soule zat niet stil en brengt een heuse Summer Swimsuit Edition van Curse Words uit!

Deze Swimsuit Edition heeft alles wat je er van zou kunnen verwachten. De personages aan een strand in de blakende zon én in hun beste zwempak of speedo. Dat levert grappige tekeningen op, en iedereen van de Sinistere Negen is aanwezig. Wel, iedereen buiten Ruby, al duurt dat niet lang.

Een comic in een uitgelaten sfeer dus, al is er meer dan gewoon een leuk vertiertje aan dit nummer. Het geeft wat voorgeschiedenis weer tussen Wizord en Ruby én bepaalde verhoudingen binnen de Negen. Daarnaast is er ook nog wat actie en dan heb je eigenlijk gewoon een heel leuk nummer in het verleden van Wizord.

Het is makkelijk een Summer Swimsuit Edition weg te zetten als een makkelijk tussendoortje, maar zelfs nu weet Charles Soule nog een beetje diepgang mee te geven. Dat zorgt misschien voor een luchtig verteerbaar nummer, maar ook eentje dat meer vertelt over Wizord zijn verleden.

7,5/10

© Game4Me

bottom of page