top of page
Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Cold Spots #1


Afgelopen week kregen we dankzij Image Comics een nagelnieuwe reeks voorgeschoteld met Cold Spots. De reeks komt uit de koker van Cullen Bun, die we kennen van het sterke Regression of zelfs het Marvel-verhaal Deadpool Kills the Marvel Universe. Hoge verwachtingen dus.

Cold Spots is een vijfdelig verhaal dat begint met de zoektocht naar een meisje dat samen met haar moeder verdwenen is, richting een geïsoleerd eiland dat enkel bereikbaar is per ferry. Klinkt niet al te geweldig, maar het verhaal dat Cullen Bun er opnieuw rond verzint is alweer heel erg interessant.

De man houdt van fantasy en het paranormale en dat is ook alweer heel aanwezig. Hij neemt het spokenjagersconcept dat het koud wordt bij aanwezigheid van spoken, en speelt er mee. Hij houdt het allesbehalve traditioneel en interactie met het paranormale veroorzaakt... iets vreemd. Wij zijn in alle geval al helemaal mee vanaf nummer 1...

Cullen bun is een uitstekende verhalenvertellen binnen het paranormale en lijkt ook nu weer een uitstekend verhaal te brengen. De set-up is goed, de art is geweldig en het verhaal doet verlangen naar meer... Een uitstekend debuut.

8/10

© Game4Me

bottom of page