top of page
Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Analog #5


Analog heeft zijn vijfde nummer bereikt. Het verhaal van Gerry Duggan over een wereld die zo gedigitaliseerd is, dat alle papier verdwenen is bleek heel erg boeiend en Jack bleek een interessant personage. In het vorige nummer had de gewelddadige papierendrager niet zoveel geluk, deze week wel?

Jack lijkt Japan eindelijk te kunnen verlaten, en het is een relatief rustig begin van de comic. Al draait het daarna snel anders uit en wordt het gebrek aan tempo en actie - dat niet slecht was, hoor - goedgemaakt. Er was namelijk iemand die zijn naam gebruikte om papier te vervoeren.

Dat laat Jack natuurlijk niet aan zich voorbijgaan en hij gaat op onderzoek uit. Dat zorgt ervoor dat hij zich bepaalde dingen begint af te vragen én dat er bepaalde mensen uit zijn verleden opnieuw opduiken. Qua verhaal en diepgang is dit wellicht het meest interessante nummer tot op heden. Dus als het deze richting blijft uitgaan, wordt het héél goed.

Analog heeft die interessante setting en opvatting over de digitalisering van de wereld goed aangewend en weet deze week diepgang te brengen. Naast dat en de uitstekende actie in het slot zorgt dat voor een vlot lezend, boeiend vijfde nummer in de reeks.

8/10

© Game4Me

bottom of page