top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Mage - The Hero Denied #11


Mage: The Hero Denied dartelt alweer richting het einde van deze Denied-reeks. We zitten aan nummer elf van de vijftien en tot nog toe was het gewoon een heel erg leuke comic om volgen. Kevin, de Pendragon en zijn gezin in de problemen: het leverde uitstekende en vlot lezende nummers op. En die problemen zijn nog niet opgelost.

In dit nieuwste nummer verloopt het verhaal nog altijd tweedelig. Kevin die met zijn dochter Miranda op pad is, op zoek naar hulp, en Magda die samen met Hugo probeert te ontsnappen uit de klauwen van de Umbra Mother. Beide verhaallijnen, die op een bepaald moment zullen samenkomen, verlopen in een spannende, maar toch ook luchtige sfeer.

De sfeer bij Magda en Hugo is iets uitgelatener, met het kinderlijk enthousiasme van Hugo bij de magische dingetjes die zijn moeder voorbereidt dat aanstekelijk werkt. Kevin heeft meer problemen, met het quest beast dat hun naar een gevaarlijke plek leidt. Dat zorgt voor een onderhoudend nummer dat vooruitgang maakt in het verhaal en nog steeds heel vlot leest.

Mage - The Hero Denied mag dan niet de meest diepgaande reeks zijn van het moment, het is wel de meest entertainende en meest vlot lezende van dit moment. Elk nummer zorgt voor leesplezier en het verhaal blijft vooruitgaan.

7/10

© Game4Me

bottom of page