top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Ice Cream Man #6


Ice Cream Man is één van de meest vreemde reeksen die op dit moment loopt in Comic-land. Een vreemde reeks, maar wel een straffe reeks. Elk nummer brengt een knap op zichzelf staand verhaal, maar jammer genoeg zagen we de ijscoman niet opduiken in het vorig nummer. Het verhaal bleef gelukkig straf. En deze maand?

Wel, daarover kunnen we alvast niet klagen: de ijscoman trapt het nummer af, en wanneer hij een ijsje verkoopt aan een klant, maken we drie mogelijke realiteiten mee die deze klant overkomen. Het verhaal toont vooral hoe verschillend een leven kan lopen, afhankelijk van kleine momenten die anders lopen.

Het eerste over liefde en gezinsgeluk, maar ook drama. Het tweede met een huisdier en een derde, dramatisch verhaal dat heel erg luguber en... heel erg vreemd is. Maar het zijn alle drie heel erg knappe verhalen, die zonder veel woorden verteld worden en waar je dus vlot doorgaat. Een uitstekend nummer, opnieuw.

Ice Cream Man stelt zelden tot nooit teleur en dat is toch wel een heel erg knap gegeven in een tijd waar nieuwe comics aan de lopende band moeten verschijnen. Een waar pareltje.

9/10

© Game4Me

bottom of page