top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Port of Earth #8


Port of Earth is er ook deze maand weer bij. De comic begon sterk, maar de laatste paar nummers komt er sleet op. De structuur van verhaalvertelling is telkens hetzelfde en de intro begint zelfs een beetje te vervelen. Met de binnenkant van de port kwam er opnieuw een beetje meer animo in, hopelijk wordt dit nummer daar een voortzetting van.

De opening van dit nummer volgt in alle geval opnieuw de rigide structuur van de vorige nummers. Alweer politiek gewauwel over de ondertussen bekende incidenten. Snel daarna gaan we weer naar agenten Rice en Mcintyre die in de port zijn.

Wat volgt is actie. Coole actiesequenties die knap getekend zijn en de lezer in onduidelijkheid laat over wie nu exact de betere of slechtere is: de mens of de alien. Maar naar het einde toe wordt duidelijk dat de port het begin was van de alien-aanwezigheid op aarde. Benieuwd wat dat geeft in de volgende arc...

De reeks leek op een dood spoor te zitten, maar dit nummer brengt beterschap. Helaas is de rigide structuur nog aanwezig, maar we zien meer en knap getekende actie en een einde dat het verhaal goed doet.

7/10

© Game4Me

bottom of page