top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Outpost Zero #2


Vorige maand maakten we kennis met Outpost Zero, een nieuwe science-fiction comic van Sean Kelley McKeever. het eerste nummer was OK, met een leuke setting waarin de mensheid een planeet heeft gekoloniseerd, maar wat gevangen zit in een 'dome' omwille van de extreem koude weersomstandigheden van die planeet.

Het vorige nummer eindigde met een ware tragedie, Steve, die in de luchtsluis kwam en het leven liet. Dit nummer is eentje van verdriet en verwerken en hoe de betrokkenen in de Outpost met hun verdriet omgaan. We zien de klassieke emoties passeren, in een passende context die goed uitgeschreven is.

Het is allemaal best ok, maar het eerste deel van dit nummer verrast niet. Het toont een weidse range van emoties, maar het is allemaal wat gezapig. Naar het einde toe wordt het nummer interessanter, wanneer Alea meer te weten probeert te komen over de omstandigheden van Steven zijn dood en ook effectief iets te weten komt...

Wat willen we uiteraard niet spoilen, maar het is zowat het enige wat het verhaal echt doet vooruitgaan en interessant is. Dat maakt van dit tweede nummer niet echt een slecht nummer, want wat ervoor komt is eigenlijk goed uitgeschreven, maar verrast niet.

6,5/10

© Game4Me

bottom of page