top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Seven to Eternity #10


Hallooooo!!! Is er nog iemand in de zaal die zich de comic Seven to Eternity herinnert? Het negende nummer van de reeks verscheen al in september van 2017. Op een maandje na, is dat al een jaar geleden. Een lange tijd dus, maar eindelijk gaan we opnieuw op pad met Adam en de Mud King.

Enerzijds is de wachttijd lang, maar anderzijds ideaal om een scheiding te maken tussen de twee verhalen. Want dit tweede volume begint wel met een compleet andere opzet. Adam is overtuigd door de Mud King om samen op pad te gaan. Geen vijanden meer, dus. En dat werkt. Meteen komt het verhaal met de juiste dialogen, tonen ze de innerlijke twijfel en wordt er een mooie analogie naar hedendaagse pronblematieken gemaakt.

Het mag dan wel haast een jaar geleden zijn, maar het voelt aan alsof de reeks nooit weg is geweest. Het teken en schrijfwerk is opnieuw vanaf de eerste pagina prima. Opnieuw een kwalitatieve comic dus op de nieuwe verhaallijn te beginnen. Er is ook een mooie balans van actie en verhaal en daardoor is het opnieuw een topper.

De vorige paar nummers werden wat eentonig, hoewel goed geschreven en getekend, maar nu zit er opnieuw wat meer actie in de comic. Een goede start, een leuk verhaal. Een jaar was te lang. Welkom terug!

9/10

© Game4Me

bottom of page