top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Farmhand #2


Vorige maand maakten we kennis met de comic Farmhand. Het was meteen duidelijk dat het van de hand van de makers van de afgesloten reeks Chew was. De toon en art zaten meteen goed, en met het onderwerp van gecultiveerde ledematen, oren, neuzen en meer waren we direct verkocht aan het eerste nummer.

In dit tweede nummer wordt het verhaal verder gezet op de toon van het eerste nummer. We zien eerst een kort en leuk overzicht van zijn jeugd en opgroeien, maar we gaan gauw terug naar het heden met Ezekiel. Daar zien we hem persoonlijke problemen verwerken én de problemen rond wat zijn vader doet hem inhalen.

Maar hoewel er heel wat mysterie hangt rond zijn vader, valt er ook wel wat luchtigheid te rapen. Zo zien we een transplantatie van het reukorgaan, en dat gaat er vrij hilarisch aan toe en is ook gewoon grappig in beeld gebracht. Op die manier weet Farmhand ook in zijn tweede nummer een interessant vervolg te breien aan zijn debuut.

Farmhand plaatste de kwalitatieve lat vrij snel in zijn debuutnummer op een aardig niveau, en het vervolgnummer weet dat niveau te handhaven. Een mix van diepgang en luchtigheid en een sfeer die doet terugdenken aan de makers' vorige creatie 'Chew'.

8/10

© Game4Me

bottom of page