top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Bloodstrike - Brutalists#24


Het is nog niet zo heel lang geleden dat de reeks Bloostrike zijn verhaallijn van Brutalists aftrapte, maar daar lijkt nu al een einde aan te komen. Met dit nummer erbij krijgen we dus drie nummers in de verhaallijn, dus het was hopen op een goede afsluiter.

In dit afsluitend nummer draait het haast allemaal rond Cabbot en hoe hij zich voelt bij de opdracht die hij moet uitvoeren. Die opdracht bestaat uit het opsporen van zijn eigen team. Een goede opzet, zeker omdat het personage en de twijfels die we bij hem lezen niet echt passen bij wie hij is.

Maar verwacht nu ook niet het meest diepgaande verhaal. Het draait vooral om actie en een vlot lezende leeservaring en dat is exact wat we krijgen van deze comic. Actie die sterk in beeld is gebracht op de typische grafische manier die we gewoon zijn van de reeks en een verhaal waar je sneller aan het einde zit dan je zou denken.

Het is dan wel het einde van de Brutalists-verhaallijn, maar niet het einde van Bloodstrike als comic-reeks. Maar deze verhaallijn was amusant, niet te complex en ruw, maar knap getekend. Een leuk tussendoortje.

7/10

© Game4Me

bottom of page