top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Assassin's Creed - Conspiracies #1


Van Assassin's Creed krijgen we blijkbaar geen genoeg. De vorige game, Origins, verkocht als zoete broodjes, er staat een nieuwe game in de wachtkamer met Odyssey en de comics blijven komen. Deze week krijgen we het eerste nummer van Conspiracies te lezen.

In Assassin's Creed Conspiracies keren we terug naar het tijdperk van de Nazi's. Het is meteen een eerste nummer van 52 pagina's, en wat opvalt tegenover vorige verhaallijnen is dat de personages hier meer bagage meekrijgen en meer uitgediept worden. Vooral dan de protagonist Eddie Gorms.

Het Nazi-tijdperk is eentje die ik persoonlijk zelf graag zag verschijnen als game, dus sowieso worden we meteen betrokken in de sfeer en het verhaal. In zijn kern is het een wraakverhaal, maar het gaat dieper als dat en Gorm is een boeiend personage om mee op stap te gaan. Het einde heeft trouwens een coole cliffhanger, dus zeker lezen!

Conspiracies is een boeiende nieuwe stap in de Assassin's Creed comic-verhaallijnen. Veel diepgang een enorm boeiend personage, een leuke setting én een dot van een cliffhanger. Wat ons betreft mag nummer 2 nu verschijnen.

9/10

© Game4Me

bottom of page