top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Doctor Who - The Seventh Doctor #3


Doctor Who is alweer terug met het volgende nummer van de zevende Doctor. Deze Doctor kreeg een paar maand geleden zijn debuutnummer bij Titan Comics, Het begon met een zeer lang nummer, dat het verhaal meteen goed aftrapte, en kreeg een degelijk vervolg.

Het verhaal verloopt in twee delen, waar Ace en de Doctor gescheiden zijn van de rest en het ruimtetuig, en Ace zit in nesten. De vreemde buitenaardse bezoeker zit aan haar gehecht, maar de Doctor lijkt niet te panikeren. Het toont aan hoe verschillend de Doctor en de mens omgaan met de buitenaardse bezoekers.

Het is alweer een degelijk verhaal, en als je wil kan je een moraal ontwaren dat mensen niet openstaan of bang zijn voor wie of wat er anders uitziet. Dat is ook zo, maar het verhaal blijft interessant en de tekenstijl rond de zevende Doctor is nog steeds fris en knap.

De zevende Doctor krijgt niet het meest boeiende of diepgaande Doctor-verhaal bij Titan Comics, maar het blijft interessant om lezen en we kijken uit naar het vervolg.

7/10

© Game4Me

bottom of page