top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Dark Souls - Age of Fire #3


Dark Souls is één van de meest gespeelde en beste game-franchises aller tijden. De game bevat een lore die enorm diep gaat en enorm uitgebreid kan worden middels boeken en strips. En dat gebeurde dan ook. Al heel veel. Zo zit de comic Age of Fire aan zijn derde nummer.

Net zoals de twee vorigen nummers draait het dus om het origine-verhaal van Dark Souls, wat er rond de eerste game gebeurde. En net zoals toen is het verhaal erg gefragmenteerd. Maar niet in die mate dat de comic niet goed is. Integendeel.

Het begint met heel wat actie en een confrontatie, waarna het verhaal gefragmenteerd wordt in stukken die steeds een stukje meer van de sluier oplichten. Zo komt het verhaal, dat heel erg gefragmenteerd leek, toch op een aardige manier bij mekaar en begint de 'end game' duidelijk te worden.

Dark Souls wist zich niet helemaal aan de top te nestelen als zijnde comic, maar Age of Fire begint er toch aan te komen. De eindjes beginnen knopen te vormen en weten een goed, samenhangend verhaal te brengen.

8/10

© Game4Me

bottom of page