top of page
Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Analog #4


Een wereld zonder de digitale wereld die omnipresent is? Dat is enorm moeilijk voor te stellen. Daarom is een reeks, of het nu voor televisie of comics is, zonder die digitale invloeden interessant om volgen. Analog deed het de eerste drie nummers goed, en deze week was het tijd voor het vierde nummer.

Jack zit nog altijd opgescheept met het koffertje dat hij liever kwijt dan rijk is, en dat brengt hem uiteraard opnieuw in de problemen. Hij neemt een vlucht naar Tokio, maar wordt achtervolgd. Dat levert wat actie op in het vliegtuig en zet iets in gang wat ons als lezer meer verteld over het verhaal.

We komen samen met het personage Jack meer te weten over de situatie en het verhaal, en het draait grotendeels om AI. We kunnen niet teveel zeggen zonder veel te verklappen, maar het is een verrassende wending en wat daarna gebeurd ook. Alleen al daarom is het een geslaagd nummer.

Het is een beetje een vreemde review, want we kunnen niet veel vertellen van het verhaal zonder veel weg te geven. Maar we kunnen in alle geval zeggen dat dit nummer het verhaal doet vooruitgaan en een nieuwe wending brengt. En dat is altijd positief.

8/10

© Game4Me

bottom of page