top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Mage - The Hero Denied #10


Het is alweer tien nummers ver, de reeks rond de Pendragon. Mage - The Hero Denied is een vijftiendelige reeks die dus naar zijn einde loopt. We hopen dus op vooruitgang en tempo, maar dat neemt niet weg dat de voorbije negen nummers alvast goed en leuk waren.

Maar het is het tienden nummer, dus moeten er enkele dingen in gang gezet worden. En het nummer ontgoocheld niet. Pendragon zijn vrouw en zoon zijn nog altijd gevangen en proberen een manier te zoeken om te ontsnappen. Die manier is intrigerend, maar we hebben problemen met een plothole: hoe het mogelijk is. We verklappen uiteraard niet teveel, maar je zal weten wat we bedoelen wanneer je het leest.

Aan de andere kant hebben we Kevin en zijn dochter. Dit stuk is het beste van het nummer. Hij zoekt een magisch object om zijn dochter te beschermen en het toont aan hoe de relatie tussen hem en zijn dochter toch gewoon blijf, ondanks alle vreemde dingen die gebeuren. Een mooie dochter-vader relatie, waar zelfs enkele grappige momenten te rapen zijn.

Het tiende nummer is een leuk nummer waarin niet alles waterdicht is, maar waar de relatie tussen vader en dochter centraal staat. Een beetje humor, een beetje een normale relatie, maar met een leuke cliffhanger.

7/10

© Game4Me

bottom of page