top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Ice Cream Man #5


Ice Cream man is één van de meest vreemde reeksen die momenteel in omloop is. De eerste paar nummers wisten nog een weerkerend thema te integreren, met de mysterieuze ijscoman, maar die lijkt meer en meer op de achtergrond te verdwijnen van de vreemde horrorverhalen die deze reeks maandelijks voortbrengt.

De ijscoman keert in dit nummer in zijn geheel niet terug. In plaats daarvan krijgen we een vreemd verhaal dat begint wanneer een man zich van een immens hoge wolkenkrabber gooit. Het verhaal duurt zolang als zijn val. Dat is niet heel erg lang, maar in die tijd weet het toch een vreemd verhaal te brengen.

Terwijl de man valt, volgen we een andere vrouw die het gebouw probeert te ontvluchten. Zij komt de meest vreemde dingen tegen. Dingen die niet uitgelegd worden en waarvan de betekenis ons ontsnapt, maar als je het ons vraagt illustreert het dat je gek wordt van dead-end kantoorjobs. Of zoiets. Boeiend.

Het is een kort nummer waarvan de betekenis ons een beetje ontglipt en waar de Ice Cream Man volledig afwezig blijft, maar toch is het een goed nummer. Interessant, horror, kort en krachtig.

8/10

© Game4Me

bottom of page