top of page
Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Port of Earth #7


Het zevende nummer van Port of Earth ligt alweer in de digitale winkelrekken, en de reeks heeft wat opfrissing nodig. Het verhaal blijft wat hangen, de structuur verandert nooit, maar het blijft op zich nog interessant genoeg om blijven volgen. Hopelijk kon het zevende nummer beterschap brengen.

En dat komt er toch niet. Of toch niet helemaal. De structuur is weer net dezelfde, met een politiek getint gesprek die de voorgeschiedenis uit de doeken doet van wat we daarna zullen lezen. Zoals altijd zijn die dialogen solide en komen we iets interessant te weten, maar de structuur mag echt eens opgeschud worden.

En het heden in de comics? Wel, die blijkt interessanter. We gaan nu voor de eerste keer de binnenkant van de port zien, met Rice en Mcintyre die de levensgevaarlijke alien achterna zitten. Het gaat snel, er is niet veel actie en het is een kort nummer, maar de blik op de binnenkant van de port is cool en ziet er goed uit.

Het is een iets beter nummer dan het voorgaande, maar weet vooralsnog geen vernieuwing te brengen binnen de reeks. Dat we de binnenkant van de port zien, maakt wat goed en het eindigt met een spannende noot.

6,5/10

© Game4Me

bottom of page