top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Doctor Who - The Seventh Doctor #2


Vorige maand kregen we eindelijk waar vele Doctor Who- én comics-fans op aan het wachten waren: avonturen van de zevende Doctor. Hij en Ace kregen meteen een debuutnummer van zestig pagina's dik en wist een degelijke indruk te maken. Tijd voor deel 2, een week voor de Road to the 13th Doctor begint!

In het eerste nummer kregen we een vreemd ruitmetuig te zien, en uiteraard duurde het niet lang vooraleer de zevende Doctor en Ace van de partij waren. In dit nummer gaat het goed vooruit. We beleven het verhaal langs twee kanten en het wordt vrij snel een goed gestructureerd verhaal.

Het is ook het nummer waarin we meer te weten komen over de vreemde bezoekers. We willen de plottwist niet teveel vergallen, maar de aliens zijn verrassend en de manier waarop wij, maar ook Ace en de Doctor, meer leren over hen, is origineel. Opnieuw een degelijk nummer met iets meer tempo dan vorige maand.

De zevende Doctor zijn potentieel wordt nog niet helemaal benut, maar het is in alle geval al een leuk nummer dat meer verduidelijking brengt over het vreemde ruimteschip en zijn vermeende dreiging. Potentieel!

7/10

© Game4Me

bottom of page