top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Descender #31


Kun je het al geloven? Reeds 31 nummers lang volgen we het futuristische verhaal van Descenders dat pas de laatste nummers helemaal openbloeide. We kwamen meer te weten over de Descenders en hun voorgeschiedenis en alles lijkt bij mekaar te komen...

De oorlog en het vluchten van Tim-21 wordt in dit nummer een halt toegeroepen. We zien hoe meer en meer personages bij mekaar komen en in plaats van degens moeten kruisen, samen moeten vechten om te overleven. Het enige jammere is dat de onderlinge verschillen zo snel aan de kant worden geschoven.

Een gemeenschappelijke vijand kan daar natuurlijk voor zorgen, maar het gaat toch wel heel snel. Je merkt dat het volgend nummer het laatste zal zijn, want af en toe wordt er nu wel heel snel gegaan. Desalniettemin is het opnieuw een goed nummer en komt de confrontatie met de Descenders dichterbij, en zij komen met een niet te mis verstane boodschap.

Het 31ste en ook voorlaatste nummer van Descender doet alles een beetje in een stroomversnelling komen, en dat is niet over de hele lijn positief. Maar er wordt naar een einde gewerkt en zoals het nu is, lijkt het volgend nummer een bevredigend einde te krijgen.

7/10

© Game4Me

bottom of page