top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Bloodstrike #23


Bloodstrike is terug, en dat hebben we geweten! De reeks van Michael Fiffe maakte eerder deze maand een comeback met een nummer 0, om de start van een nieuwe verhaallijn af te trappen. Maar amper twee weken later krijgen we het effectief 23ste nummer voorgeschoteld.

Als je dit nummer iéts kan aanwrijven, is het misschien dat er te weinig echte superheldenactie in te bespeuren is. Dat houdt dit nummer wel niet tegen om gewoon een boeiend verhaal te brengen. De focus ligt op enkele vreemde moorden en op de heldin Tag.

Die twee elementen komen samen en toont dat Tag zowel enorm egoïstisch is, als op wraak belust kan zijn omdat iemand verschrikkelijke moorden pleegt. Tag en haar 'superkracht' komt vooral in beeld en dat zorgt voor een klassiek, maar vlot lezend verhaal zonder dat het echt rond superkrachten draait.

Bloodstrike kwam met nummer 0 geweldig terug, maar het potentieel wordt niet vollédig ingevuld. Het is het uitdiepen van één personage, en dat doet het goed, maar we missen een portie onversneden superheldenactie. Iets minder licht verteerbaar dan het vorige nummer.

7/10

© Game4Me

bottom of page