top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: God Complex #6


Ook God Complex verwelkomt ons deze week met een nagelnieuw verhaal. De reeks rond de hoogtechnologische goden en detective Seneca nam de voorbije nummers complexe vormen aan, maar levert consistent kwaliteit. Na vijf goede, ook een zesde goed nummer?

In opdracht van de rulers is een hevig gemodificeerde Seneca op zoek naar de Trinity. In dit nummer gaat hij steeds dieper onder Delphi op zoek naar de Trinity en vind hij bepaalde dingen die het verhaal een andere wending meegeven én sterk in beeld gebracht worden.

Daarmee is ook dit nummer alweer van hoge kwaliteit en krijgt het verhaal rond de rulers en hun werkelijke intenties meer diepgang. Al zien we dat er zelfs tussen de digitaal aangedreven Goden onenigheid kan zijn en Seneca is daar het middelpunt van, wat ongetwijfeld nog voor heel wat spanning zal zorgen.

Is Trinity werkelijk die dreiging die de Rulers er van maken, of is er meer aan de hand? Schrijvers Paul Jenkins en Bryan Lie weten twijfel te zaaien bij de lezer en het verhaal verder uit te diepen. Spannned.

8/10

© Game4Me

bottom of page