top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Dark Souls - Age of Fire #2


Met de remaster van de eerste Dark Souls op PS4, Xbox One en Switch kwam ook het eerste nummer van de nieuwe verhaallijn bij Titan Comics. Age of Fire, die rechtstreeks een tie-in is van de eerste game, maar dat werd een ietwat pretentieus en matig nummer. Benieuwd of het tweede nummer beter kon.

En we hebben goed nieuws: het is beter. Het pretentieuze taalgebruik valt al heel wat minder voor, en de switch tussen de drie gevechten gaat vrij vlot en gebeurt op de juiste momenten. Daardoor heeft dit nummer een erg goede flow, en overtreft dit het debuutnummer ruimschoots.

En er is niet alleen de goede flow. De actie is - zoals altijd - uitstekend in beeld gebracht en zijn de tekeningen dus alweer meer dan in orde. Maar naast de actie, is het verhaal over het algemeen degelijk gebracht en is er op een bepaald moment zelfs plek voor humor, die niet misstaat.

Je hoort het, dit tweede nummer van Age of Fire is wél een goed nummer. Het eerste was erg matig en vrij pretentieus, maar nu is er goede actie, humor en een leuke flow.

8/10

© Game4Me

bottom of page