top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Skyward #3


De zwaartekracht is een natuurfenomeen dat voor onze planeet en onze levenswijze onmisbaar is. De aantrekkingskracht tussen de planeten is wat de levenscondities op onze planeet ideaal maken, maar in Skyward werd met het idee gespeeld dat de zwaartekracht verdween. Afgelopen week verscheen nummer 3.

In het vorige nummer leerde we dat Willa's vader dacht de zwaartekracht te kunnen terugbrengen, en Willa ging op zoek naar zijn oude vriend om hem te kunnen helpen. Maar Barrow wil niet helpen, integendeel . Dat komt op voor Willa pijnlijke wijze tot uiting.

Het wordt een geweldadig nummer waarbij de morele deprivatie van Barrow tot uiting komt, die ook spannend is wanneer Willa tracht te ontsnappen. We hebben dus te maken met een heuse 'villain' in Skyward en dat geeft de reeks hoe dan ook extra cachet mee.

Skyward is na drie nummers nog steeds top en dus kunnen we stilletjes aan van een topreeks spreken. Barrow komt helemaal tot bloei als villain en we krijgen zowel actie als spanning. Ook de cliffhanger mag er zijn...

8/10

© Game4Me

bottom of page