top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Tank Girl - All Stars #1


Ook Tank Girl maakte afgelopen week een terugkeer. De reeks viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Het is dus een heel langlopende reeks, en eentje die verschillende generaties aansprak en aangesproken heeft. Maar wat hebben de makers in petto voor dit jubileum?

Wel, het is een allegaartje geworden. De makers beloven hét best bewaarde geheim van Tank Girl te onthullen, met name hoe ze aan haar tank kwam, maar vooraleer we dat ontdekken gaan we ons een tijdje moeten worstelen door van alles en nog wat.

Het nummer begint met een kort verhaaltje dat wat humor opwekt, daarna met wat schrijfsels van verschillende auteurs en tekeningen in verschillende stijlen van verschillende tekenaars. En dan pas krijgen we het verhaal te zien. Of een eerste deel daarvan. Dat klinkt als een chaotisch boeltje, en voor de meeste comics is dat een minpunt, maar we verwachten van Tank Girl niets anders.

Het eerste nummer van dit feestverhaal is een chaotisch rommeltje, maar wel eentje die we verwachten van Tank Girl. Mooie tekeningen, humor, verschillende stijlen... Van alles en nog wat. Wellicht komt er wel wat meer structuur in de komenden nummers.

8/10

© Game4Me

bottom of page