top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Curse Words #15


De zoektocht van Wizord en Ruby Stitch naar Margaret gaat alweer onverminderd voort in dit vijftiende nummer van de ondertussen leuke, gevestigde waarde bij Image Comics. Curse Words weet ook na vijftien nummers entertainde verhalen te brengen en we blijven ze volgen.

Wie de reeks volgt, weet dat Jacques Zacques in de Hole World op zoek is naar zijn kinderen. Daar opent het nummer mee, en het is meteen een iets minder vrolijke opening dan we gewoon zijn van de reeks. We kunnen uiteraard niet teveel verraden, maar het is deze week de rode draad die er voor zorgt dat Zacques op wraaktocht gaat.

Aan de andere kant volgen we uiteraard ook de avonturen van Wizord en Ruby Stitch. Die eerste wordt voor een moreel dilemma gesteld, en Margaret blijkt een geheim te bewaren voor Wizord, en sleurt bovendien iemand van de organisatie mee die haar gevangen hield. Een goedgevuld en vlot lezend nummer, eigenlijk zoals steeds.

Na 32 pagina's van het vijftiende nummer gaat Curse Words gewoon op zijn elan door. Het is nog steeds een erg fijne comic met veel humor, ondanks de wat grimmige start en einde.

8/10

© Game4Me

bottom of page