top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Rose #12


De avonturen van Rose zetten zich verder. In de voorbije nummers zagen we dat de sterke connectie tussen haar en Thorne, de Khat, werd verbroken en leerden we meer over het verleden van Drucilla. De voorbije nummers waren vrij goed, maar blijft dat ook zo?

Deze week zien we vooral een zoektocht van drie verschillende kampen naar mekaar. Het begint sterk, met een wraakactie op Drucilla haar manschappen, waar een goede dialoog aan vooraf gaat, en zet zich verder met Ila die op zoek is naar Rose, en Rose die op zoek is naar de rest.

Een sterk begin, maar dat verwaterd ietwat naargelang dit nummer vordert. De afwezigheid van Drucilla en haar Khat laat zich voelen, al komt er ietwat later spanning wanneer Rose en haar beschermer een oude bekende tegen het lijf komen. Toch ontbreekt het deze week zich een beetje aan extra punch dat de vorige nummers goed maakte.

De comic-reeks Rose kende de voorbije maanden sterke nummers, maar deze week is het helaas allemaal wat minder Het is verre van slecht, met een sterke opener, maar het wordt al snel allemaal ietsje minder.

6/10

© Game4Me

bottom of page