top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Port of Earth #6


We zijn er opnieuw met Port of Earth. Het zesde nummer al, en we krijgen als lezer meer en meer zicht op de samenwerking en problemen met buitenaardse bezoekers die komen bijtanken in het intergalactische tankstation op aarde.

De structuur van Port of Earth begint wel een klein beetje te vervelen. Zoals we in eerdere nummers al zeiden, opent elk nummer met een interview met een verantwoordelijke, om daarna duiding te geven met het verhaal dat rond actie draait. Op zich niets mis mee, maar we beginnen het gevoel te hebben dat er wel eens afwisseling mag komen.

Desalniettemin komt het nummer met wel een beetje diepgang en nieuwe onthullingen. We zien meer over Rice, die blijkbaar in zijn jeugd heel wat problemen had en aan de basis liggen van bepaalde gebeurtenissen, en zien we hoe hij plannen vind voor een nieuwe port. Dat en de actie zorgen voor een meer dan degelijk nummer.

Port of Earth mag qua structuur dan wel toe zijn aan iets nieuws, het blijft een goede reeks. De historie rond Rice en de nieuwe onthullingen zorgen voor een interessant verhaal.

7/10

© Game4Me

bottom of page