top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Sea of Thieves #4


De game Sea of Thieves is ondertussen al eventjes uit en we zitten ook al aan het vierde nummer van de tie-in comic-reeks. De zoektocht naar het eiland en de schat leverde tot nog toe weinig op, maar het zijn amusante drie nummers geweest die vlot weglezen.

Het vorigen nummer eindigde echt wel dramatisch, met een van de personages die neergeschoten werd. Dat heeft zijn gevolgen, maar het lijkt ons dat de andere personages daar vrij licht over gaan. En dat is niet het enige wat mis is met dit nummer. Het is nog steeds iets dat vlot leest, maar origineel is het allemaal niet.

De schat komt dichterbij en ergens doet het verhaal ons heel erg denken aan Dead Man's Chest, de tweede Pirates of the Caribbean-film. Ook daar vinden ze een kist op een exotisch eiland en worden ze achterna gezeten door skeletten. Jammer, maar wel goed is de evolutie van de relatie broer en zus. Maar jammer genoeg is dat niet genoeg om te spreken van een geslaagd nummer.

Sea of Thieves deed het tot nu toe degelijk, maar hier slaan ze de bal mis. De plottwist is leuk, maar de dood is te luchtig en het verhaal weinig origineel. Hopelijk wordt dit nog rechtgetrokken.

6/10

© Game4Me

bottom of page