top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Analog #3


De dag van vandaag wordt alles alsmaar meer gedigitaliseerd. De voorbije twee nummers maakten we in Analog kennis met een toekomstbeeld waar papieren compleet verleden tijd zijn. Maar net daardoor komt papier terug. Papier lijkt opnieuw de veiligste manier om informatie uit te wisselen.

Maar vooraleer dit derde nummer opnieuw draait rond Jack en zijn geheime papierenrondes, krijgen we een blik op Oona's avontuur, en dat zorgt voor een erg actievol begin van het nummer. Het kent dus een beetje dezelfde structuur als het tweede nummer en net als vorige maand zorgt dat voor een goed verhaal.

Het is immers die actie die tussen Jack en zijn nieuwe klus komt. Hij probeert Oona te helpen op alle mogelijke manieren en dat geeft ons een blik op de toch wel sterke band tussen hem en zijn partner, al wacht ook hem nog een verrassing wanneer hij terug op pad gaat. Een verrassing die iets atypisch is, maar zo blijft Analog verrassen.

Ook het derde nummer van Analog mag er zijn. De reeks is erg goed van start gegaan en zet dat niveau rustig voort. Actie en diepgang gaan hand in hand en daarmee is Analog één van de meest interessante reeksen van het moment.

8/10

© Game4Me

bottom of page