top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Mage - The Hero Denied #9


Ook deze maand trekken we weer op magische avonturen met nu al het negende van amper vijftien nummers over Kevin, de Pendragon met immense krachten. Zijn verleden is al lang geen geheim meer voor zijn kinderen en dat brengt ze nu ook in gevaar...

Kevin's zoon en vrouw zijn nog steeds gevangen bij de Umbra Mother, en hij gaat er naarstig naar op zoek. Dat zorgt voor één van de tot nu toe leukste scènes in de reeks: een gevecht tussen Kevin en een hoop van... dwergen zeg maar, die hun rode mutsen doppen in iets vreemd. Het is een leuke passage, maar ook eentje die de kracht van de Pendragon tentoon spreidt.

En de gevangenen. Wel, die stellen het redelijk goed. De gebeurtenissen daar tonen de naîviteit van Kevin zijn zoon, maar ook het stuk rond de Umbra Mother is interessant. Hoe haar minions de draak steken met Kevin gaat hun ongetwijfeld nog zuur opbreken, maar het is vooral benieuwen wat er exact aan de hand is met de Umbra Mother.

Dit negende nummer van Mage - The Hero Denied is best interessant te noemen. We zien heel veel, van Kevin die een bende roodgemutste dwergen bij mekaar borstelt tot de Umbra Mother die schijnbaar met een soort van crisis kampt.

7/10

© Game4Me

bottom of page