top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: I Hate Fairyland #19


I Hate Fairyland weet maar niet van ophouden. De reeks van Skottie Young zit ondertussen aan zijn negentiende nummer en na Gertrude haar dood ging het gewoon verder. Mét Gert. We zagen vorig nummer Duncan terug opduiken en ondanks een klein beetje gebrek aan Gert, werd het toch nog een goed nummer.

Maar nu is het tijd voor meer Gert en dat op toch wel heel amusante wijze. Zij en de verlepte, dronken versie van Japie Krekel proberen een ei te stelen van een ruimtemonster. Herkenbaar voor Gertrude, want zij heeft het allemaal al eens meegemaakt. Een leuke zet van Young om zijn personage dezelfde hel opnieuw te laten beleven.

Dat zorgt voor leuke interacties met de mensen die ze tegenkomt en de humor is opnieuw van de bovenste plank. Allemaal zaken die we de voorbije twee nummers een beetje misten. Zeker wanneer Gert Duncan opnieuw tegenkomt, wordt het nog een pak leuker.

Het negentiende nummer toont dat er nog heel wat leven zit in de comic van Skottie Young. Gertrude wordt nog meer op de zenuwen gewerkt door haar omgeving dan anders en het lijkt er op dat de rit nog lang niet klaar is.

7/10

© Game4Me

bottom of page