top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Fighting American - Ties That Bind #4


Afgelopen week verscheen alweer het vierde nummer van de Ties That Bind-verhaallijn van Fighting American. Sinds zijn comeback maanden geleden staat de comic garant voor old school superheldenplezier en draaide rond de relatie tussen Speedboy en Fighting American.

Van die verhaallijn lezen we nu de afloop en de karaktermoord op Fighting American gaat rustig voort. De villain zijn plan lijkt dus te werken en live op televisie zien we onwettige familiebanden aangehaald worden. Een reminder dat ook superhelden mensen zijn, en dus fouten maken.

Familiewaarden en banden zijn belangrijk, en dat is duidelijk het thema van deze verhaallijn, leuk uitgewerkt, maar wanneer agent Rutherford zich komt moeien gaat het opeens wel heel erg snel. Het voelt wat gehaast en makkelijk aan. Opeens is alles terug koek en ei. Desalniettemin laat het verhaal ruimte voor een leuk vervolg.

Met dit vierde nummer komt er alweer een einde aan deze verhaallijn lijn en in zijn geheel was het goed. Het einde is wat gehaast en te makkelijk, maar het blijft een vlot lezend, vermakelijk nummer. Op naar een nieuw verhaal.

6,5/10

© Game4Me

bottom of page