top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Doctor Who - The Seventh Doctor #1


Eindelijk nog eens een nieuwe Doctor Who-reeks bij Titan Comics. Binnenkort verwelkomen we de dertiende en eerste vrouwelijke Doctor zowel op televisie als comic-land, maar voor het zover is mogen we op pad met de zevende Doctor. Jawel! Sylvester McCoy's incarnatie maakte afgelopen week zijn debuut.

Het eerste album van de zevende Doctor is meteen ook het album waarmee her nieuwe logo voor het eerst gebruikt wordt. Ongewoon om zo de eerste keer te zien, maar het gaat om het verhaal. Dat wordt meteen ingezet met een dosis mysterie waar je meteen de zevende Doctor en Ace zien. Een fijn begin van het verhaal.

Het eerste nummers is meteen ongeveer zestig pagina's dik en dat zorgt ervoor dat we een uitgebreid verhaal krijgen waar meteen gesprongen wordt tussen de jaren 60 en zestig jaar laten naar 2029. Een ruimteschip dat gevonden wordt is voer voor de Doctor en wat er uit ontspruit zorgt voor een spannende cliffhanger. Een prima begin.

De zevende Doctor is misschien niet de meest geliefde onder de fans, maar het zorgt toch voor een aangenaam begin van een nieuwe reeks. Mysterie, knap getekend en een prima comic-versie van deze Doctor. We kijken uit naar meer.

7/10

© Game4Me

bottom of page