top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Descender #30


Dertig nummers al, volgen we het futuristische verhaal van Descender. De afgelopen nummers kregen we onder meer meer te zien over de geschiedenis van de Descenders en daarna gingen we terug over naar de orde van de dag: oorlog tussen de verschillende facties.

Of Beter gezegd: de aanloop naar die oorlog. We volgen opnieuw de verschillende facties, met dit nummer in het bijzonder King S'Lok en zijn gevolg die de rest zoeken en daarvoor gebruik maken van de gevangen Driller. Zijn verleden en misstappen blijven hem achtervolgen en daarmee wordt hij opnieuw mee geconfronteerd.

Over naar Tim-21 dan. Hij maakt mee wat verraad is. Dat je beste vrienden, de mensen die je echt vertrouwt, kunnen verraden leert hij in dit nummer. Al valt er iets te zeggen over de beweegreden. Dat schotelt niet alleen de personages, maar ook de lezers op met gewetensbezwaren.

Het dertigste nummer van Descender is een goed nummer. Het brengt de facties die naar oorlog toewerken dichter bijmekaar en Tim-21 leert weer iets bij van de menselijke aard.

7/10

© Game4Me

bottom of page